понеделник, 6 юли 2015 г.

фк Септември софия срещу ЦСКА и Локомотив София

Впечатляващи са амбициите и ресурсите на столичния „Септември“. Отборът се сля с „Конелиано“ от село Герман. Проектът се финансира от бизнесмена Румен Чандъров,

собственик на няколко хотела


в Слънчев бряг. Той ръководи детската школа ДИТ, която разполага с модерна база в Драгалевци. В нея тренират над 250 млади футболисти, като бяха привлечени някои от най-големите таланти на ЦСКА, „Левски“, „Славия“ и „Локо“ Сф. Чандъров е твърдо решен до две години да разполага с отбор в „А“ група. Той планира мащабен ремонт на рухналия стадион на „Септември“ и разчита името да привлече феновете от „Красна поляна“ - квартал с богати футболни традиции.

Любопитното е, че за треньор бе назначен Николай Митов. Преди два сезона специалистът с прякор Жадното почти изведе „Левски“ до титла и купа и е последният „син“ наставник с победа над ЦСКА във вечното дерби. Митов стяга мащабна селекция, с която отново да огорчи „армейците“.



Не е за подценяване и конкуренцията на „Локо“ Сф. „Червено-черните“ ще имат нови собственици на общото събрание в четвъртък. Бизнесмените Мирослав Касев и Димитър Петков ще трябва да сглобят отбор в съвсем кратки срокове, но с нужните средства качеството е гарантирано.Към „Б“ група е устремен и „Витоша“ Бистрица. „Тигрите“, за които преди две години професионални мачове записа премиерът Бойко Борисов, ангажираха за треньор опитния Костадин Ангелов-Лаптопа. Той ще разчита на бившите „армейци“ Йордан Върбанов и Четин Садула, а домакинствата ще се играят на модерно съоръжение край летището.Здрави сблъсъци се задават с грандовете на Югозапада, оставили трайна следа в „А“ група, но позагубили от някогашния си блясък. 

пише спортал

Няма коментари:

Публикуване на коментар