понеделник, 22 септември 2014 г.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ

В далечната 2000 г Арсен Венгер ,присъствал на мач на Рикарду Изексон душ Сантуш Лейте , известен още като Какá с цел за го закупи за Арсенал ,но споделил с мениджъра на Kака че от въпросния футболист нищо не става и не привлякъл футболиста .След седем години съдбата и щастието споходило Кака и той грабнал Златна топка на Франс Футбол - 1 (2007) 


В детско юношеска възраст Меси бил освободен от клуба където тренирал ,защото не ставал за нищо и имал странна болест за лечението на която трябвало много пари
Малко след като навършва 13 години, Лео е приет в болница. Лекарите поставят рядката диагноза хормонален дисбаланс. С други думи, талантливият футболист на „Нюелс Олд Бойс" е заплашен да остане за цял живот с тогавашния си момчешки ръст.
Шокът за семейството е чудовищен. Лекарствата не са от евтините - по 800 долара на месец, които родителите на Лео не могат да си позволят.
Предвкусвайки огромния потенциал на дребничкия аржентинец, Барселона не се поколебават и въпреки хормоналните проблеми му купуват еднопосочен билет за Испания. И не само на него, но и на цялото му семейство и поемат изцяло лечението му за над 200 хиляди долара   . 
Благодарение на лекарите в Барселона детето чудо от Аржентина побеждава болестта.








Няма коментари:

Публикуване на коментар