вторник, 30 юли 2013 г.

Как се става печеливш футболист

Да си вдигнеш цената със 100 милиона

В кариерата на всеки един футболист има възходи и падения, но е интересно как един футболист може да си вдигне цената със 100 милиона в рамките на няколко години, или по-точно 4.

Става дума за уелският национал Гарет Бейл и новини за него в британският вестник Дейли Мейл. Ето и текстът на изданието в два различни броя на вестника .
още по темата

"Провалът на "шпорите" Гарет може да напусне клуба през януари - босът на Бирмингам Алън Маклийш разглежда възможността да го закупи за сумата от 3 милиона паунда", а ето и второто:

"Бейл е ваш за 103 милиона паунда! Реал ще разгледа предложението на "шпорите" за тази невероятна рекордна трансферна сума искана за уелското крило-суперзвезда".

Кариера
Влиза в школата на Саутхемптън на 9 години. През периода в който учи в Whitchurch High School в Кардиф спортува футбол, ръгби, хокей и бягане. Поради големия му талант, учителят му по физическо възпитание пише специални правила за него — по време на мач Бейл трябвало да играе с едно докосване и да не използва предпочитания от него ляв крак.
Бейл е изключително бърз играч, умеещ да играе в защита и нападение. Притежава отлична техника и силен шут с двата крака. Умее да отбелязва голове от пряк свободен удар.2005-2007 Саундхептън,2007 Тотнъм за 3 милиона сегашна цена 103 милиона и Реал обмислят закупуването му

Няма коментари:

Публикуване на коментар